Anasayfa / Haberler / Kiren Mahallesinden Bayram GÖRÜR’ün Eşi Hakkın Rahmetine Kavuştu

Kiren Mahallesinden Bayram GÖRÜR’ün Eşi Hakkın Rahmetine Kavuştu

Kalp Krizi Sonucu Hayata Gözlerini Yuman Bayram GÖRÜR'ün eşine Rahmet Diliyoruz.

Bayram GÖRÜR, Akkuşlular Platformu Toplantısında

 Bayram GÖRÜR'ün Acı Günü,

  Eşi Hakkın Rahmetine Kavuştu

Akkuş İlçesinin Yetiştirdiği Ender Kişilerden ve Bürokratlardan Bayram Hoca Lakabı ile de tanınan İlçemiz Çukurköy Kiren Mahallesinden Yüksek Mühendis Bayram GÖRÜR eşini kaybetti. 20.10.2010 tarihinde kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuşan rahmetli eşine Allahtan rahmet, Bayram Ağbeye, çocuklarına, aile fertlerine ve rahmetlinin çukurköy Küçükgöl Mahallesindeki aile fertlerine başsalığı ve sabırlar diliyoruz. Cenaze Akkuş Çukurköy'e götürülecek.

Sitemizi takip edenlerin yakından bildiği gibi, Bayram GÖRÜR, Tarım Bakanlığında Şube Müdürü olarak uzun yıllardan beri görev yapmaktadır. Akkuşlu Gençlere hep okumayı, hep topluma faydalı insan olmayı öğütleyen Bayram hoca, Akkuş için bir hizmet yapılması gerekiyor ise, karşılıksız koşan bir ağbeyimizdir. Hatırlanacağı üzere, sitemiz öncülüğünde oluşturulan Ankara'dak Akkuşlular Platformunun çalışmalarına katılan ve Akkuş'un gelişmesi için fikirlerini söylemekten kaçınmayan Bayram Hoca'yı bu acılı gününde yanlız bırakmayalım.

 Ali GÖRÜR, Akkuşlular Platformu toplantısında 

Hakkın Rahmetine Kavuşan Bayram Hoca'nın eşi, Aynı zamanda Ankara Akkuşlular Platformunun Üyeleriden olup, halen Türkiye İhale Kurumu Genel Müdürlüğünde Şef olarak görev yapan Ali GÖRÜR'ünde ablasıdır.

Bu vesile Ankara Akkuşlular Platformu üyeleri olarak, Bayram GÖRÜR'ün eşine ve Ali GÖRÜR'ün ablasına Allah'tan rahmet dilerken, geride kalan tüm aile, akraba ve dostlarında başsalığı ve sabırlar diliyoruz.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

*