Anasayfa / Haberler / 2007 YILI EYLÜL AYINDA, CİNGİLİ KÖPRÜSÜ

2007 YILI EYLÜL AYINDA, CİNGİLİ KÖPRÜSÜ

{mosimage}

2007 YILI EYLÜL AYI BAŞINDA CİNGİLİ KÖPRÜSÜNÜN SON DURUMU

KÖPRÜNÜN CAMİ TARAFINDAKİ BAŞLARININ DOLUMU SIRASINDA  YOLUN ALTINA DUVAR ÇEKMEK GEREĞİ HASIL OLDUĞU GÖRÜLMÜŞ OLUP, İLÇEMİZ KAYMAKAMLIĞI HEMEN DURUMA EL KOYARAK ÇOK UZUN VE YÜKSEK BİR DUVARIN ÇEKİLMESİ İÇİN İHALE AÇMIŞ VE YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA DUVAR YAPILMIŞTIR. EYLÜL AYININ 20. SİNDE İSE ÇEKİLEN BU DUVARINDA İÇ KISMI DOLDURULMUŞ OLUP, YENİ KÖPRÜDEN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ARAÇ VE YAYA GEÇİDİ SAĞLANMAYA BAŞLANMIŞTIR.

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

köprüye bağlantı yolu bir çok yerden sağlanmıştır. Ancak bağlantı yolunun daha iyi olması için köylülerin talebi Sitemiz yapımcılarından İhsan ÇAM tarafından Kaymakamımız Sayın Murat SARI'ya iletilmiştir. Alınan cevapta ise; Ödenek sıkıntısı nedeni ile bu sene belki çalışmalar gereği kadar olmamış olabilir. İlerleyen günlerde yol bağlantıları en iyi şekilde yapılacaktır. Ödenekler geldikçe çalışmalara hız verilecektir. Sözler ile Kaymakamımız,  bizlere ümit vermiştir. Tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Son günlerde Kaymakamlığımızın göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Gül Ticaretin de yol yapımı ve duvar çekimi sırasındaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

{mosimage}

{mosimage}

Köprünün son durumunu görmek üzere  gelen İl Encümeni Mehmet DUMAN, Ak Parti İlçe Başkanı İzzet KAŞIKÇIOĞLU ve Kızıelma Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ'nin temasları hakkında ilerleyen günlerde sitemizde haber yapılacaktır. Çukurköy ile ilgili çok değişik haberler elimizde mevcut olup, zaman zaman yayınlanacaktır. Bu nedenle haberleri kaçırmak istemeyenlerin devamlı sitemiz takip etmelerini öneririz.

 

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

*